luni, august 25, 2008

Si noi ce vina avem?

luni, august 25, 2008

Si noi, suporterii Politehnicii Iasi ce vina avem in toata chestia asta?

De ce un biet cetatean care a muncit o saptamana intreaga sa obtina 20Ron, banii pentru bilet, trebuie sa-si piarda agoniseala in fata edililor locali, pe care in urma cu 2 luni i-a ales pentru a-i oferi un trai mai bun? Ce vina au suporterii lui Poli si de ce trebuie sa sufere doar pentru ca echipa este patronata de o adunatura de bahlite? Un meci de fotbal este un meci de fotbal si o batalie politica e o batalie politica. Nu cred ca ar trebui sa aiba legatura una cu alta...dar bineinteles ca intr-un Iasi socialist, se pot intampla tot felul de lucruri.

1 Rapid 12

2 FC Vaslui 12

3 Dinamo 10

4 Otelul 10

5 Steaua 10

6 FC Timisoara 10

7 U Craiova 10

8 Unirea Urz. 9

9 Farul 9

10 CFR 7

11 Gloria Bta 7

12 FC Brasov 7

13 Gaz Metan 5

14 FC Arges 4

15 Pandurii 1

16 CS Otopeni 0

17 Gloria Bz 0

18 Poli Is 0


Poli Iasi este pe ultimul loc in clasament, cu 0 puncte dupa 5 etape, in spatele unor echipe din orase ca Otopeni, Urziceni, Medias, Vaslui. Aceste orase, in raport cu Iasiul sunt simple cartiere si au reusit sa se ridice iar noi, al 2-lea oras al tarii ca marime si unul dintre cele mai importante centre comerciale, culturale etc, nu suntem in stare sa gasim un sponsor? Nu mi se pare deloc normal ca echipa de fotbal sa fie finantata din bugetul local. I mean... avem atatia bani incat sa reusim sa oferim cetatenilor un trai decent, utilitati& bla, si sa finantam si echipa de fotbal? Nu prea cred. De ce nu poate exista un Porumboiu, Borcea, Becali, Copos si la noi?

Incep sa dau dreptate celui care a comentat in legatura cu meciul din etapa care tocami s-a terminat: "Mai frate, pe langa ca suntem slabi, saraci si prosti, mai suntem si ghinionisti!"


P.S. Odata ce fotbalul este o arma politica, am inceput sa nu mai am nicio retinere in a politiza un biet blog...

0 comentarii:

 
TzantzaRasta © 2008. Design by Pocket