luni, august 25, 2008

Belfast, un imperiu apus

luni, august 25, 2008



Probabil toti locuitorii Iasiului cunosc barul (pubul) Belfast si parcul Voievozilor, locul unde se aduna "ciudatii" dupa spusele unora. Dupa spusele mele, e locul unde se intalnesc cei cu un IQ mai ridicat decat al celor care trec sarcastici pe langa, decat al celor care asculta manele la telefonul mobil sau ti le recita in fata, decat al celor imbracati cu tricouri mulate roz si lanturi groase de prost gust, suflate cu "aur", decat al marlanasilor....marlanilor....marlanoilor, care rad atunci cand vad cate un tanar putin mai diferit, decat al "snobilor" care coboara din BMW-uri sau Q7-uri albe cu geamurile fumurii larg deschise si asculta Favorit Tv la televizorasul mic, Son..ny, de langa volan, decat al taranilor imbracati in treniniguri albe Cor73Z sau cum dracu s-o scrie, decat al celor care se aduna undeva la 3-400m mai departe in Sage si rasfoiesc cate o carticica in timp ce isi sorb linistiti ceaiul si apoi pleaca cu un aer boem de zici ca au citit tot BCU-ul, decat al celor care nu stiu decat sa manance seminte si sa comenteze si stau zilnic ore intregi cu curu pe bordura din fata scarii si nu in ultimul rand, decat al celor care isi fac nunta la Casa Studentilor =)) ahahahahahahahhahahaaaa.



Sau nu neaparat IQul este mai ridicat, dar gradul de civilizatie, sigur.



Tot ce am scris pana acum, a fost valabil pana...in urma cu 1-2 ani. Acum nu, Belfastul/Ethosul este un imperiu apus, un loc unde intra orice taran fara jena, rade de toata lumea pentru ca nu are puterea(d.p.d.v. psihic) sa faca altceva, mananca seminte, scuipa, mictioneaza... ehh tarane, te-am bagat in ceatza... a mictiona inseamna a te pisha...asa, mictioneaza pe unde apuca, se beshesc si rad cate juma de ora de tonalitatea partului, put a transpiratie, fugaresc copchii emo, intra in parcarea de la Fundatie cu 80-90-100km/h ca sa impresioneze gagicile de pe scari, si apoi lasa muzica la maxim in masina colorand fonic centrul orasului si dand o nota...paranghelioasa.. :P. Injura jandarmii, politistii, rapperii, rastafarienii, DnB-istii, numai dupa ce acestia trec si se asigura ca exista o distanta de minim 100m intre ei, merg la vanzatoarea de la Sofany si o agaseaza sau o incanta cu intrebari marlanesti sau texte penale de agatat gen:"nu te supara, ai amant? Ea:nu, am sot El: aha si totusi nu vrei un amant?".... SCARBOOSSS!!! Si lista ar putea continua pana undeva aproape de infinit dar cred ca e de-ajuns.






P.S. "si nu in ultimul rand, decat al celor care isi fac nunta la Casa Studentilor =)) ahahahahahahahhahahaaaa."

18 comentarii:

Cătălin Timofciuc spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
TzantzaRasta spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihaela spunea...

Ai impresia ca oamenii din Sage sunt necivilizati? Eu le-as spune inofensivi. N-ai sa vezi pe nimeni in Sage sa scuipa, comenteaza la adresa celor mai... "speciali" sau facand orice alt gest care sa denote o proasta crestere sau lipsa de civilizatie. :)
Just so that you know.

TzantzaRasta spunea...

Nu am zis ca sunt necivilizati. M-am luat de aerul lor boem...si de comportamentul lor MAI SUPERIOR decat al nostru.

Anonim spunea...

nu stiu cati rastafarieni au trecut pe acolo (nu neaparat pe langa oamenii despre care vorbesti tu) in ultimii 15 ani.probabil niciunul.

TzantzaRasta spunea...

auleuu... aici ai incercat sa ma lovesti la punctu sensibil, curajosule anonim? Nu stiu nici cati rapperi au trecut...am o banuiala ca esti rapper. oricum, subiectu principal al postului nu e asta pe care l-ai inteles tu. si nu... nu ma consider rasta pt ca-s romanash nu gimaichan...

Anonim spunea...

:)) nu-s rapper.nu am incercat sa te lovesc.faceam doar o constatare.mi s-a parut foarte amuzant ca ai zis de rastafarieni.am inteles subiectul principal.oricum...e trist sa crezi ca parcul de langa belfast e centrul lumii unde se aduna toate persoanele cu un IQ mai ridicat.

Anonim spunea...

mai baiatule.cati ani ai si de cati ani vii tu in parcul ala?dar mai intai de toate e un parc.stii ce e un parc?toata lumea are dreptul sa stea in parcul ala de la boschetar la doctor sau avocat.nu e parcul tau sau al plozilor care se aduna acolo si la fel ca tine se simt un picutz mai speciali si totodata superiori si neintelesi(probabil din cauza varstei).invata mai intai sa ii intelegi pe altii si apoi pe tine.e un PARC.google it.iar daca vrei exclusivitate mai "rastafarianule" da petrecere in pijamale la tine in dormitor si cheama doar pe cine vrei tu :)

Anonim spunea...

paradoxul stii unde e? iti spun eu .tocmai "ciudati" ca tine au stricat locul ala,au stricat ideea,au stricat aerul, generatia supermaket

Anonim spunea...

....TzantzaRasta spunea...

Nu am zis ca sunt necivilizati. M-am luat de aerul lor boem...si de comportamentul lor MAI SUPERIOR decat al nostru.


Nu-ti obosesc neuronul cu amanunte ca faptul ca "superior" nu suporta grad de comparatie ,vreau doar sa te linistesc in cazul in care te crezi diferit fata de taranii de care vorbesti, nu esti !
Tu ala care te plangi de complexele de superioritate ale celor care merg in sage vii sa educi "taranii" cu un cuvant citit de prin libertatea si apoi cautat repede in dictionar...


Lasa-ne !

Anonim spunea...

Lasa-neeeee frate. Ce rastafarieni mah ? Stii ceva din cultura lor ? nu stii niciun kkt nimik. Esti alt copkil care si-a facut dreaduri sa il accepte ceilalti trendalai. In belfast are voie oricine . De la cocalar la hardcorist. Parcu ca si taverna ca si multe alte locuri (iasul in genereal) sa phutut din cauza copkiilor ca tine. Trendalai notorii care inca se pastileaza cu paracetamol si polar la 60 de mii si se cred genii. VOI ati futut parcu asta. Era o perioada cand bautul berii la pet era o chestie chiar marfa... s-a futut si asta. De la o actiune ce ar trebui sa adune oamenii , berea la pet a ajuns un simbol de tzaranime.

Anonim spunea...

you are missing the point, anti-flag. si te contrazici singur :)) cred ca ar fi bine sa te abtii.

OanaBee spunea...

e ciudat cum s-au umflat coitele in voi toti asa...deodata. OREZ, a scris MAI SUPERIOR intentionat, deci nu mai trage replici negandite si necantarite. V-ati umflat toti ca niste basici fara sa intelegeti care e rostul acestui post. Si imi pare rau ca toti va identificati cu Cortezii mentionati. Cat despre cultura rasta, e clar ca nu il cunosti. Uite asta e problema voastra, romanasilor...va scremeti sa scoateti replici inteligente si dati rateuri. Cititi de doua ori inainte sa trageti un part de comentariu. Sii...cand era berea la pet cool? La asta chiar m-a cacat rasu =))=))=)) La dracu cu copchiii astia care au transformat PETul in comercial.=))=))

TzantzaRasta spunea...

railor :))... imi dau lacrimile, dar de ras. As vrea sa ma intalnesc cu fiecare din voi sa imi explicati ce inseamna cuvantul PARC, ce inseamna cultura Rasta, cum este cool sa bei bere la PET, cum sa ma pastilez, pe cine sa chem la petrecerile 'rasta in pijama', cum sa folosesc cuvantul 'superior'. FRUSTRATILOR!!! Odata ce imi criticati articolul cu atata patos, banuiesc ca nu v-a cazut bine sa va regasiti printre cuvintele mele. Va multumesc...iar pt chestia asta... va dau un deget si 2 bile, albe, rosii, roz...depinde de culoarea tenului. Ma simt foarte bine cand vad ca pana si cocalarii imi citesc blogu :D.

Anonim spunea...

As vrea sa ma intalnesc cu fiecare din voi.
cu cea mai mare placere.numai sa-mi spui cand.ne sincronizam noi cumva si venim.

TzantzaRasta spunea...

1. cu fiecare din voi inseamna cu cate unu in parte 2.sa ma intalnesc cu voi sa imi explicati... n-ai prea prins esenta commentului. Stii ce? daca stii ca nu prea-ti merge mintea de ce te strofoci sa o faci pe desteptu si trimiti comentarii tampite?

OanaBee spunea...

mai da-te-n cacat cu comentariile tale anonime. Pute tupeul in tine, zbiara sa iasa afara cocoselul? Un constipat, un complexat cu probleme. Te agiti ca sifonul intr-o chestie care nu te priveste. Plitisitorule. Chiar nu vezi ce penibil esti?

blabla spunea...

v-ati luat aiurea si far'de rost.si daca erati persoane civilizate,ca tot era vorba,ati fi folosit un limbaj adecvat.si atat timp cat acest RzantzaRasta nu asculta manele si scuipa in locuri publice seminte,nu cred ca ati avea ce comenta asha ca fuck off.

 
TzantzaRasta © 2008. Design by Pocket