duminică, august 24, 2008

AutoBUZUL

duminică, august 24, 2008
Saturday, August 23

17:45 Sunt un roman de treaba...
Momentan ma aflu impreuna cu Sorin intr-o statie de pe Manta Rosie. Avand in vedere ca ziua de 23 august nu are nimic special pt noi, 2 liberali, capitalisti, ne gandim sa nu ne stricam obiceiul si sa mergem fara bilet si de data asta.
17:58 Urcam in autobuz, ne asezam strategic langa iesirea de urgenta in caz de controlor si pornim. In timp ce grozavul mijloc de transport [de 250.000 euro in viziunea lui Nichita] ne plimba pe ulitele Iasiului, incercam prin metoda reducerii la absurd sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi vrut sa ne luam bilet... N-ar fi fost! In statia in care am urcat, nu exista.. nici pomeneala de toneta de bilete si culmea in aproape nicio statie din drumul meu inspre Manta Rosie nu exista asa ceva. Mai putin in Bucium, la capatul lui 46 unde am observat ca "Sarumana, as dori un bilet" reprezinta o insulta.
18:11 Continuam sa ne gandim si sa dezbatem subiectu "Biletu" si sa gasim un raspuns la intrebarea "de ce ..... ..... nu se mai vand bilete in autobuz?" fill in the blanks. Intre timp urmaream cu oameni nevinovati mergeau cu cate 1,5 RON la sofer si se izbeau de indiferenta si de importanta imaginata a acestuia. Ca mdeh, nu oricine-i sofer de autobuz.
18:29 Ne apropiem de statia de la Fidelio (Fundatie). Si inainte sa cobor, mare mi-a fost surprinderea cand am observat ca soferul, nu era o stana de piatra cum mi l-am imaginat... era un om chiar simpatic si cu un foarte dezvoltat simt al umorului. Am tinut sa va povestesc spre sfarsit geniala gluma a acestuia, pentru a va face macar sa schitati un zambet sau sa vi se incordeze muschii gurii de scarba...
18:31 Ne ridicam in picioare sa coboram, cand un cetatean tocmai merge spre sofer sa ii ceara un bilet. Asteapta omul in jur de 5 minute, in timpul acesta, BusDriverul nu schita niciun gest...pana cand ieseanul nostru se enerveaza si ii cere un bilet pe un ton mai raspicat. Importantul sofer de autobuz raspunde ca de la 1 august nu se mai vand bilete, dupa care ce 2 mai discuta putin, iar omul (sa nu se inteleaga ca soferii de autobuz nu sunt oameni) intreaba evident, de ce nu se mai dau bilete.
18:37 Soferul raspunde: Nu de mai vand bilete pentru ca s-a legalizat blatul in autobuz! urmarea HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
18:40 HAHAHAHAHHAHA
19:59 HAHAHAHAHAHAHHAHA
23:30 HAHAHAHAHAHAHAH
Sunday, August 24 (autobuzul 43)
07:56 HAHAHAHAHAHA
13:40 AHHAHAHAHAHA

Si au tinut-o in ritmul asta pana cand omul a murit de ras si soferul de autobuz s-a pensionat.


THE END!

P.S. Oana, sa stii ca am scris si eu despre acelasi subiect RATP si relatia autobuz-sofer de autobuz si sofer de autobuz-calator pt ca nu puteam sa tin ascunsa si neimpartasita o astfel de gluma. Nu?

3 comentarii:

Anonim spunea...

True . Pe langa faptul ca ai scris frumos e si adevarat ;)) . Da speram ca peste 4 ani o sa se schimbe ceva ;))

OanaBee spunea...

da.

Georgia spunea...

gasesti si parerea mea tot pe blogul oanei...daca vrei dau copy paste caci mi-o mentin.oricum daca scriem in fiecare zi cate ceva despre soferii de autobuz, biletele lipsa, mosnegii care ocupa tot locul, et etc poate se vaface ceva....

 
TzantzaRasta © 2008. Design by Pocket