marți, mai 13, 2008

Starea Natiuni cu 2 de i

marți, mai 13, 2008



Suntem in campania electorala...uraaaa!!!






Este o zi de mai... Pasarelele canta, Soarele ne zambeste prietenos ca apoi sa ne arda pe la spate iar copacii...copacii fac si ei ceva. Toate astea ma duc cu gandul la cea mai injurata, bagata, scoasa dar totodata respectata activitate la momentul actual, POLITICA.



Deschid plictisit televizorul... ca sa vad ce? Toata mass-media infectata cu sloganuri electorale care mai de care mai promitatoare si mai extraterestre, emisiuni electorale in care canditatii se cearta ca la usa cortului, promisiuni la modu... "vom face o autostrada verticala Romania-Luna" si multe multe multe zambete prefacute, iesiri in aer liber ale candidatilor, five-uri cu pensionari ce traiesc in conditii mizere,(fara apa, lumina, gaz, caldura) pupici pentru femeile in varsta aka. babe si discutii dragalase cu copii de gradinita, plantari de copacei si lalele in intersectiile importante, asfaltari non-stop si largiri de strada, reparatii la canalizare, infrumusetari ale fatadelor blocurilor de la strada, marcarea drumurilor,blocuri intregi acoperite de bannere cu mesaje degradante la adresa constracandidatilor, pastrarea curateniei publice, festivale peste festivale, concerte peste concerte, muzica din belsug in toate cartierele orasului, acuze aduse de la un partid la celalalt,sondaje peste sondaje, injuraturi, batai in judet intre concurentii politici, furci in cap, dezlipiri de afise de pe panourile electorale, amenzi, gafe, retrageri, sustineri, creatori de moda, rectori, ministri, oieri, ambasadori, directori, ingineri, liberali, democrati, socialisti, comunisti, nationalisti, ecologisti, bogati, saraci..toate astea intr-un singur cuvant, POLITICA.




oooo----Oricat de mult as incerca sa nu arat simpatia fata de vre-un partid politic, trebuie observata diferenta cu care PNL-ul conduce sondajul. ----oooo


0 comentarii:

 
TzantzaRasta © 2008. Design by Pocket